Over ons

Het begin van ons bedrijf dateert uit 2007, toen Framecraft begon met de verkoop van de accessoires vanuit het Verenigd Koninkrijk. Na 2 jaar besloten we, om logistieke redenen, het bedrijf te verplaatsen naar het vasteland van Europa (Duitsland). Ons enthousiasme, toewijding en jarenlange onafgebroken inzet legden de basis voor de huidige waarden van het bedrijf.

AL MEER DAN 15 JAAR SPECIALIST

Wij distribueren een groot assortiment aan producten en accessoires voor de lijsten-, fotografie- en reclamesector. Wij ontwerpen en vervaardigen ook nieuwe producten in nauwe samenwerking met onze klanten en garanderen een hoge kwaliteit en kwaliteitscontrole. Wij hebben op voorraad fotodraad, tandhangers, scharnierende hangers, hardware voor aluminium zij- en backloaders, veiligheids-hardware, veren, onderdelen voor backloaders, verbindingshoeken en vele andere artikelen.

CONSTANTE INNOVATIE

Het doel van Framecraft is om accessoires van hoge kwaliteit te leveren tegen de best mogelijke prijs. We zijn toegewijd aan al onze klanten en ons doel is om aan de behoeften van onze klanten te voldoen met uitstekende kwaliteit en service. Ons team is ons meest waardevolle bezit en hun professionaliteit en toewijding zijn de basis waarop wij onze toekomst bouwen en een voortdurende samenwerking met klanten en leveranciers onderhouden om op een efficiënte manier op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij bieden persoonlijke aandacht om u te adviseren en oplossingen aan te bieden die het beste bij uw eisen passen. Dankzij ons magazijn in Duitsland kunnen wij garanderen dat wij overal in Europa onmiddellijk kunnen leveren. Kwaliteit en onmiddellijke levering zijn altijd onze belangrijkste doelstellingen en het is een extra toegevoegde waarde van onze service.

Dank u voor uw belangstelling.

CONTACT OPNEMEN

Neem voor meer informatie over ons grote assortiment producten contact op met:

Paul Stöver
Managing Director
info@framecraft.eu